Контактирајте не

Адреса
бул.„Гоце Делчев“бр. 18, (зградата на Македонска радио телевизија МРТВ - кат 14)
Поштенски фах 417 1000 Скопје
Телефони за контакт:
++ 389 (2)3230 635         
++ 389 (2)3230 617
++ 389 (2)3230 790
++ 389 (2)3230 413
++ 389 (70)564 719
              ++ 389 (72)809 337
              ++ 389 (71)324 848
Факс:
++ 389 (2) 3230 635
 
E-mail:
 
Прашања и забелешки: