Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“ вработува двајца асистенти

Петок, Мај 7, 2021

Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“ има потреба од асистент на постојаниот твининг советник (RTA) и јазичен асистент на постојаниот твининг советник (RTA Language Assistant) за период од 15 месеци. Повеќе информации можете да најдете на следниот линк.