Контактирајте не

Адреса
бул.„Гоце Делчев“бр. 18, (зградата на Македонска радио телевизија МРТВ - кат 14)
Поштенски фах 417 1000 Скопје
 
Телефони за контакт:
++ 389 (2)3230 635
++ 389 (2)3230 617
++ 389 (2)3230 790
++ 389 (2)3230 413
 
Факс:
++ 389 (2) 3230 635
 
E-mail:
 
Прашања и забелешки:
Macedonian

Location

Skopje
Macedonia
41° 59' 50.7804" N, 21° 26' 43.1268" E
MK